Parteneri

PARTENERI

PARTENERII NOSTRI

Iti prezentam o parte din partenerii cu care colaboram. 

Alfakjn

Alfakjn® este o companie italiana care dezvolta si produce produse inovatoare in domeniul dispozitivelor medicale, distribuite in 15 tari din intreaga lume.

MicroTech Medical

Înființată în 2011, MicroTech Medical este situată în Hangzhou Future Sci-Tech City și este un pionier în industria dispozitivelor medicale pentru managementul diabetului, care inovează și integrează tratamentul și monitorizarea diabetului pentru a remodela paradigma de management al diabetului în China și la nivel global.

LICOFARMA

Licofarma Srl este un IMM inovator de înalta tehnologie axat pe extractia de antioxidanti naturali/organici si pe productia de suplimente naturale si organice pentru sanatate si ingrijire a pielii. 

alliance healthcare

Alliance Healthcare are acoperire la nivel international si se adreseaza producatorilor de medicamente, farmacii, medici, centre medicale si spitale. Livreaza anual in peste 115.000 farmacii, medici, centre medicale si spitale, din 300* de centre de distributie in 11* tări, sunt una dintre cele mai mari companii de distributie in domeniul farmaceutic din Europa.